AKTUELNO

Nije siguran u Zerinu?

Zadrugari su ove noći mogli da pogledaju i snimak na kom je Bane Čolak u sobi za rehabilitaciju govorio svojoj devojci Zerini Hećo kako je odlučio da će ona biti majka njegove dece.

Foto: RTV Pink

U tom snimku Zerina i Bane su komentarisali odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, kao i Zerinino slobodnije oblačenje koje je primetio i koje je Čolak istakao da mu smeta.

Meni to od prvog dana smeta. Jednostavno počnem da se tripujem. Zerina i ja ćemo ovaj problem da rešimo između nas. U 90 posto stvari ja napravim svađu između nas. Ovaj presing nisam imao napolju - govorio je Bane.

Foto: RTV Pink

Ja sada vidim, da sam gledalac, koliko je ovo zanimljivo. Ovo jeste duhovito i sve to stoji, ali ja neću da komentarišem jer se svaki moj komentar tumači kao da ja njega ne voli. Naš odnos ću samo komentarisati između nas, jer smatram da imamo veliki problem - rekla je Zerina.

Foto: RTV Pink

Vi treba odmah da se raziđete! Ja ti to govorim kao neko ko te zna - izjavio je Mića.

Podsetimo, Bane i Zerina imali su žestoku svađu u četvrtak ujutru, a sinoć je u "Zadruzi 2" Čolaka posetila njegova majka Jasmina koja je govorila kako smatra da ga Zerina ne voli. Kada je Bane preneo reči svoje majke Zerini, ova ukućanka se gušila u suzama.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

'